Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

LED strip badkamer

LED strip badkamer

In een badkamer kies je voor een mooie wastafel en ander sanitair. Maar vergeet de verlichting niet. Om jouw badkamer helemaal af te maken, kiest je voor een led strip in de badkamer. De strakke lichtlijnen die je met led strips kunt creëren zorgen ervoor dat de afwerking van de badkamer extra wordt geaccentueerd. Natuurlijk is het belangrijk om te kiezen voor (spat)waterdichte ledstrips in de badkamer, zodat ze tegen vocht beschermd zijn. Letsleds biedt een uitgebreide collectie waterdichte LED strips voor in de badkamer. Hiermee kun je een bepaalde sfeer creëren en natuurlijk zorgen voor goed zicht.

Een LED strip badkamer zorgt ervoor dat je veel meer kunt spelen met de verlichting in de ruimte. Door de LED strip in de lengte of breedte te monteren, zorgt je voor een evenwichtige hoeveelheid licht. Zo heb je door de hele badkamer een goede verlichting.

Led strip badkamer kopen: waarop letten?

Het is belangrijk om te zorgen dat je de juiste led strip voor de ruimte uitzoekt. Ongeacht of je deze in jouw huidige badkamer plaatst, na een verbouwing of in een nieuwbouwwoning. Graag delen we een aantal aandachtspunten waar je op moet letten bij een led strip badkamer kopen.

Glanzende tegels en led strips

Als je in de badkamer glanzende tegels hebt, moet je er rekening mee houden dat deze als een spiegel kunnen werken. Het glanzende oppervlakte reflecteert alles wat zichtbaar is. Ook een lichtpunt dat op de tegel schijnt. Houd er rekening mee dat als er veel lichtpunten op een klein oppervlakte schijnen, dit waarschijnlijk niet het gewenste effect biedt. Een led strip in de badkamer is aan te raden om als indirecte verlichting te gebruiken. Waarbij de verlichting dus niet direct in de glanzende tegels schijnt.

Kies de juiste bescherming

Led strips zijn verkrijgbaar in verschillende IP waarden. Dit zegt iets over de beschermingswaarde tegen vocht en stof. Bij Letsleds bieden we LED strips met IP65 en IP68. Deze strips zijn (spat)waterdicht waardoor je ze zonder problemen in de badkamer kunt gebruiken. Een LED strip badkamer met bescherming IP68 beschermt beter dan de IP65 variant.

Dimbare LED strip badkamer

Wil je steeds dezelfde lichtsterkte hebben in de badkamer? Of wil je deze kunnen aanpassen aan het moment? Denk er dan aan om een dimbare variant te kiezen. Alle LED strips voor de badkamer in ons assortiment zijn dimbaar, in combinatie met een touch dimmer. Tegenwoordig is het in veel gevallen ook mogelijk om dit met een App op jouw smartphone te bedienen.

Welke lichtkleur gebruiken

Bij het kiezen van de LED strip badkamer, heb je de keuze uit verschillende lichtkleuren. Welke lichtkleur je nodig hebt, is afhankelijk van het doel van de verlichting. Als je goed zicht wilt hebben, bijvoorbeeld bij de spiegel, is een koele lichtkleur aan te raden. Als je juist op zoek bent naar sfeerverlichting kun je voor een warm witte lichtkleur kiezen. En voor een decoratieve verlichting zijn er ook LED strips waarbij je alle lichtkleuren kunt instellen.

De waardering van www.letsleds.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 11599 reviews.
Klantenservice Letsleds

Heb je een vraag?

Bel ons gerust op.

Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Of mail ons