Filteren

Voor de perfecte GU10 inbouwspot ben je bij Letsleds.nl aan het juiste adres! Kies uit een uitgebreid assortiment inbouwspots met een vervangbare lichtbron en geniet direct van de perfecte lichtbeleving!

Wat is het verschil tussen GU10 en LED?

Hier zit eigenlijk geen verschil tussen, want beide opties maken gebruik van dezelfde energiezuinige technieken. Dit betekent dat het verbruik voor zowel een GU10 LED lamp als dat van geïntegreerde LED verlichting nagenoeg gelijk is. Echter zijn er wel een paar verschillen, welke we graag voor je op een rijtje zetten:

GU10 LED inbouwspots

Het grote voordeel van GU10 inbouwspots is natuurlijk de losse lamp die je gemakkelijk kunt vervangen. Hierdoor kun je het armatuur blijven gebruiken, waardoor je flink kunt besparen op de kosten. Daarnaast blijft het interieur intact, wat altijd mooi meegenomen is.

Ook is het goed om te weten dat er enorm veel keuze is wat betreft deze spots. Denk hierbij aan Dim-to-warm verlichting of slimme verlichting. Hierdoor zijn de mogelijke combinaties oneindig en ben je verzekerd van de ultieme lichtbeleving!

Inbouwspots met geïntegreerde LED’s

Een van de sterkste punten van een geïntegreerde LED spot is natuurlijk de beperkte inbouwdiepte die deze spots gebruiken. Hierdoor kun je een spot in vrijwel elk plafond kwijt, aangezien deze spots al op slechts 22mm te verkrijgen zijn!

Daarnaast is de levensduur van deze spots iets hoger in vergelijking met losse LED lampen. De ruimte voor techniek is namelijk vrij beperkt binnen een GU10 lampje, waardoor je sneller tegen de lamp loopt. Het gros van de techniek bij een geïntegreerde spot wordt daarnaast in een zogeheten driver geplaatst. Hierdoor blijft de spot zelf gespaard bij een mogelijk defect, aangezien de driver probleemloos vervangen kan worden.

Werkt GU10 altijd op 220 Volt?

Jazeker! Verlichting met een losse GU10 lamp werken altijd met behulp van 220/230V, ook wel netstroom genoemd. Dit zorgt ervoor dat je veel meer keuze hebt wat betreft het type lampen en de besturing ervan, naast het feit dat je geen losse transformators nodig hebt.

Plaats je op werkdagen vóór 16.00 een bestelling? Dan kunnen we het de volgende bezorgdag al leveren. Is de bestelling boven de €75,-? Dan is de verzending ook nog eens gratis!