Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Geschreven door:

Jens

Haal het maximale uit de feestdagen met deze verlichtende tips!

1 december 2022
Met de feestdagen in aantocht, is het natuurlijk logisch dat je volop bezig bent met de laatste voorbereidingen. De verlichting mag hier natuurlijk niet bij achterblijven, dus met deze blog helpen we je graag op weg naar de perfecte verlichting voor de feestdagen!

Nu de donkere dagen zijn aangebroken en de feestdagen ook weer voor de deur staan, is het tijd om de puntjes op de i te zetten als het aankomt de aankleding van jouw woning. Dit betekent weer volop sjouwen met kerstbomen, dozen kerstballen en alles wat je maar kunt bedenken. Misschien moet je de openhaard nog klaarmaken en de houtvoorraad opvullen, of ben je volop in de planfase voor het aankomende kerstdiner. Echter mag de verlichting niet achterblijven.

Om je hiermee op weg te helpen, hebben we een aantal tips voor je genoteerd waarmee je het hele huis kunt klaarmaken voor het kerstseizoen!

Ga de feestdagen tegemoet met de juiste sfeerlampen

Tijdens de gezelligste tijd van het jaar is natuurlijk niet meer dan logisch dat jouw woning hier een goede bijdrage aan moet leveren. Denk hierbij aan warme kleden, een knusse openhaard en de gebruikelijke zaken als dansende kerstmannen en een uitgebreid dorp.

Maar ook als het aankomt op verlichting is er zat te winnen op het terrein van sfeer. Denk hierbij aan luxe LED inbouwspots met het welbekende dim-to-warm effect. Met behulp van deze techniek kun je jouw spots namelijk gemakkelijk voorzien van de perfecte lichtkleur én dimstand, waardoor je geen last hebt van felle, heldere lampen tijdens het diner. 

Daarnaast kun je ook kiezen voor klassieke LED lampen met bijvoorbeeld kooldraad. Deze lampen zijn verkrijgbaar in tal van vormen en maten, zoals de welbekende globe vorm. Zo beschik je over mooi en warm licht, met een nostalgisch uiterlijk.

De perfecte sfeerlamp voor jouw woning?

Een divers aanbod aan sfeervolle E27 lampen, speciaal voor jou samengesteld!

Creëer een winterwonderland met behulp van de perfecte buitenverlichting.

Het is natuurlijk goed om ervoor te zorgen dat je binnen uit de voeten kunt, maar jouw voor- of achtertuin mag ook niet achterblijven in het kerst plezier! Er is natuurlijk genoeg keuze als het aankomt op verschillende accessoires op jouw tuin onder te dopen in de kerstsferen. Denk hierbij aan kerstbomen voor buiten, lichtgevende ijspegels en een mooie sneeuwpop (echt of nep) als kers op de taart.

En als het aankomt op verlichting, is er natuurlijk meer dan genoeg om te ontdekken. Denk hierbij aan mooie Qubes voor aan de schutting of prikkabels om jouw tuin een gezellige hoeveelheid licht te geven. Uiteraard zijn tuinspots ook een herkenbare en goede optie, voornamelijk omdat er ontzettend veel variaties mogelijk zijn die elk hun eigen voordelen hebben, zoals kleur of dimbare verlichting.

Slimme verlichting om de kerstsfeer naar het volgende niveau te tillen.

Uiteraard is het ook mogelijk om jouw ‘normale’ lampen of spots te voorzien van dat extra beetje kerstmagie. Zo kun je de lamp versieren met de klassiekers als kerstballen, sterretjes of slingers. Deze voegen net dat beetje extra kerst toe, waardoor jouw lampen een stuk feestelijker voor de dag komen. Natuurlijk is er in de meeste gevallen ook genoeg ruimte om wat groen te regelen, zoals losse dennentakken om bij de lamp te plaatsen.

Tevens kun je er ook voor kiezen om gebruik te maken van slimme verlichting. Deze lampen zijn gemakkelijk te besturen, zelfs wanneer je niet in de buurt bent van de LED dimmer of schakelaar. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door een App die onderdeel is van de meeste slimme systemen.

Deze App geeft je ook toegang tot verschillende mogelijkheden die onderdeel zijn van de slimme ervaring. Denk hierbij aan complete automatisering met activatie op basis van een specifiek tijdstip of verschillende kleuren. Kleuren? Jazeker! Verlichting als dat van Novo maakt namelijk gebruik van een uitgebreid kleurenpalet met meer dan 16 miljoen (!) verschillende tinten, naast meer dan 50.000 verschillende wit tinten. Hierdoor beschik je altijd over de perfecte lichtbeleving, ongeacht de situatie.

Waar wil je meer over weten?

Navigatie

Waar ben je naar op zoek?

Meer informatie

Ook interessant

LED-Verlichting-tuin - 1

Met deze prikspots haal je alles uit jouw tuin!

Op zoek naar de perfecte verlichting voor jouw tuin? Dan kunnen wij je helpen, want met behulp van ons uitgebreide aanbod in onder andere prikspots kun je binnen mum van tijd genieten van perfecte verlichting! Ook benieuwd hoe dit werkt? Lees dan snel verder!

LEES HET BLOG »
De waardering van www.letsleds.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 11623 reviews.
Klantenservice Letsleds

Heb je een vraag?

Bel ons gerust op.

Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Of mail ons