Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Geschreven door:

Jens

Hanglampen in de keuken

23 juli 2021

Zwarte hanglampen in de keuken

Een aantal weken geleden zijn wij gestart met de verbouwing van onze keuken. De keuken was enigszins verouderd en het was hoog tijd voor een upgrade. Zwart is helemaal hip, maar durven dit niet aan omdat het erg contrasteert. Vandaar dat we voor allerlei natuurtinten zijn gegaan in combinatie met zwarte elementen. 

Daarmee is de uitstraling rustig met stoere elementen. Het moesten zwarte lampen zijn die in het interieur passen, maar we wilde niet dat het eyecatchers zijn. Maar als het oog er op valt moeten het een elegante touch geven aan het geheel. 

Daarnaast is de warm witte lichtkleur bij ons een belangrijk punt, omdat de natuurtinten daarbij extra goed tot zijn recht komen. De hanglampen van 2700 Kelvin zijn daarbij vereist.

Hanglamp tubes

De prachtige hanglampen zijn gemaakt van aluminium met een zwarte poedercoating afwerking. Staat mooi boven een bar, keukeneiland of eettafel. Hoge kwaliteit afwerking met luxe textiel stroomkabel.

De hoogte van de lamp is in te stellen door de stroomkabel in te korten of te verlengen. Door de knelring aan de bovenzijde van de tube los te draaien.

Tevens is hiermee de hoogte van de buis / tube af te stellen. Zo kan er gekozen worden voor een stralingshoek naar keuze door de buis hoger of minder hoog boven het werkblad te hangen

Zwarte hanglampen makkelijk op te hangen

Toen we klaar waren met het verven, konden we eindelijk deze stoere lampen ophangen. Het is een makkelijk systeem. En door de handleiding super simpel om te doen. We twijfelden om er eerst 1 aan beide kanten op te hangen. Maar het werden er uiteindelijk 2 aan een kant. Dit maakt de keuken helemaal af. De lampen geven een sfeervol effect, maar waar nodig ook de juiste verlichting bij het kokkerellen.

Ook wel fijn om te weten is dat de lampen via een muurdimmer kunnen worden gedimd. Zo kan er tijdens het koken nét wat meer licht aangezet worden. Daarnaast kan het op een later moment weer terug gezet worden naar mooi sfeer licht.

Deze LED hanglamp geeft een warme sfeer. De combinatie van warm wit licht, dimbaarheid en de zuinigheid van led-verlichting maken de hanglamp ideaal.

Waar wil je meer over weten?

Navigatie

Waar ben je naar op zoek?

Meer informatie

Ook interessant

De waardering van www.letsleds.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 11473 reviews.
Klantenservice Letsleds

Heb je een vraag?

Bel ons gerust op.

Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Of mail ons