Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Geschreven door:

Jens

LED inbouwspots kleine inbouwdiepte

7 augustus 2020
LED verlichting woonkamer 4

Inbouwspots zijn er in allerlei vormen, maten en designs. Maar toch krijgen wij vaak de vraag van klanten voor een specifieke inbouwdiepte. Men loopt nog vaak tegen het probleem aan dat normale GU10 inbouwspots met een los lampje te diep zijn. In onderstaande blog geven we daarom aandacht aan: Ondiepe LED inbouwspots met bijzonder lage inbouwdiepte.

Veelgestelde vragen over ondiepe inbouwspots

De laagste spots die wij hebben hebben een inbouwdiepte van maar 25mm. Als je deze niet kwijt kunt in het plafond dan zijn inbouwspots niet de oplossing voor jou.

Al onze spots worden compleet geleverd met trafo. Soms kun je geen trafo kwijt in het plafond; denk bijvoorbeeld aan een betonplafond. Daarvoor hebben wij een hele mooie oplossing. We hebben spots zonder trafo met een inbouwdiepte van maar 25mm. Je vindt deze spots in onze categorie voor spots zonder trafo. We hebben eventueel ook IP65 spots zonder trafo; deze zijn geschikt voor een douche, badkamer en buiten onder een afdak of veranda.

Ja, dat kan zeker. Al onze ondiepe spots zijn zo gemaakt dat ze direct aansluitbaar zijn op de 220/230V. Lekker handig met aansluiten.

Ja. Al onze ondiepe spots kunnen zowel op een led dimmer als op een normale aan- en uitschakelaar aangesloten worden.

LED

LED inbouwspots kleine inbouwdiepte zijn bijzonder praktisch in gebruik. Ze zijn praktisch in elke ruimte in te bouwen. De spots met een kleine inbouwdiepte beginnen al bij 2,5cm diepte. Dat is net zoveel als een rachel voor de gipsplaat! Daarmee zijn deze inbouwspots met kleine inbouwdiepte in veel plafonds toe te passen. Is uw ruimte in het plafond meer dan de minimale 2,5 centimeter, dan is dat geen probleem.

LED inbouwspots kleine inbouwdiepte

Aan de rechterzijde is een klein scala aan producten te zien met een kleine inbouwdiepte. Van een veelgebruikte ronde metalen inbouwspot tot een spot met een honinggraat. Voor iedere smaak en iedere ruimte is een passende spot te vinden.

Dit soort spots zijn goed toepasbaar en erg praktisch in nieuwbouw woningen. Deze worden vaak casco, dus met een betonnen plafond opgeleverd. Daarbij kan men een rachel plaatsen op het beton en vervolgens de gipsplaat. De totale diepte zal dan ongeveer 3 tot 3,5 centimeter zijn en dat is al voldoende voor deze spots.

Toepasbaar in verschillende ruimtes

VierkanteDeze spots kunt u toepassen op verschillende ruimtes. Durf daarbij te combineren, dus bijvoorbeeld witte inbouwspots in een witte keuken. Daarbij in de woonkamer of zitgedeelte metalen of zwarte inbouwspots. Of durf te combineren met bijvoorbeeld ronde en vierkante spots in verschillende vertrekken, dit is totaal niet storend en haalt het eentonige uit de ruimtes. De volgende link weergeeft een overzicht van de mogelijkheden: LED inbouwspots kleine inbouwdiepte

Op de afbeelding rechts is ook te zien dat vierkante spots in een ruimte helemaal niet storend hoeven te zijn. In tegendeel, dit kan een ruimte juist chique maken, simpelweg omdat er altijd al veel ronde elementen in een ruimte zijn.

Mini spots met kleine inbouwdiepte

Natuurlijk kunt u ook hoofdverlichting combineren met accentverlichting in de vorm van mini inbouwspots met lage diepte. Daarin hebben wij bij letsleds.nl ook verschillende mogelijkheden in. Zodat dit gecombineerd kan worden op de keuzes van de bovenstaande inbouwspots. Deze kunnen bijvoorbeeld geplaatst worden in een koof of nis. Maar ook bijvoorbeeld aan de lange zijde van de hoekbank als accentverlichting naast de hoofdverlichting. Klik op de volgende link voor een overzicht: Mini spots met kleine inbouwdiepte

LED inbouwspots kleine inbouwdiepte voor de badkamer

LEDNatuurlijk zijn deze spots ook verkrijgbaar voor de badkamer. Daar kan men met dezelfde problematiek zitten. Dan is het wel zo gemakkelijk dat de bovenstaande serie ook in IP65 waterdichte varianten te verkrijgen is zodat deze ook toegepast kunnen worden in de badkamer.

Zodat men een strakke badkamer kan maken zoals bijvoorbeeld de badkamer hier aan de rechterzijde. Klik op de volgende link voor een overzicht daarvan: LED inbouwspots kleine inbouwdiepte voor de badkamer

Natuurlijk zijn er voor deze ruimte ook mini spots verkrijgbaar, deze zijn te bekijken via de volgende link: Mini spots met kleine inbouwdiepte voor de badkamer

Waar wil je meer over weten?

Navigatie

Waar ben je naar op zoek?

Meer informatie

Ook interessant

De waardering van www.letsleds.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 11683 reviews.
Klantenservice Letsleds

Heb je een vraag?

Bel ons gerust op.

Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Of mail ons