Winkelwagen

Voor een LED plafondlamp ga je altijd naar letsleds.nl. Deze LED lampen zijn een ideale wijze om uw kamer op een optimale wijze te verlichten. Met deze spots in het plafond weet u zeker dat uw ruimte optimaal verlicht is met de mooiste LED lampen. Plafondlampen zijn doorgaans spots en hangende lampen, wij bieden voornamelijk LED spots aan.

Bij ons vindt u zowel dimbare spots als niet dimbare spots, denkt u vooraf goed na naar welke soort spot u op zoek bent. Een niet dimbare spot zal u logischerwijs minder sfeer opleveren, echter is het mogelijk om bepaalde LED lampen op een later tijdstip als nog te dimmen. Dit kan met een speciale led dimmer.

Besparen met LED plafondlamp

Mogelijk wist u het al, een lichtplan levert een perfect plan op voor de juiste verlichting van uw huis. Om een goede sfeer te creëren is het dan ook van belang dat u er vooraf over nadenkt hoe u uw huis en al haar kamers gaat verlichten. Denk hierbij na over de toepassing, want in een woonkamer zal u graag het licht willen kunnen dimmen. In tegenstelling tot bij de wc, waar u er gewoon voor wilt zorgen dat er altijd voldoende licht is. Daarnaast zou u moeten denken aan het bereik van de lamp, de kleur (en kleurtemperatuur) en of u een ingebouwde spot wilt of toch een hangende lamp. Vindt u het moeilijk een dergelijk lichtplan op te stellen? Neem dan gewoon contact met ons op, wij hebben al jarenlange ervaring met lichtplannen en LED verlichting. We kunnen u adviseren en samen sparren in het beste plan voor uw situatie.

Plafondlamp in een lichtplan

Heeft u een nieuw huis, dan kiest u er misschien voor om nu te beginnen met LED verlichting. Of heeft u al een huis, maar had u voorheen traditionele verlichting? Het is in ieder geval goed dat u nu kiest voor LED lampen. Met LED lampen zorgt u er niet alleen voor dat u groener wordt, maar ook dat u geld zal besparen. LED wordt natuurlijk steeds populairder, en dat is logisch. Met deze groene variant helpt u uzelf en het milieu.

LED plafondlamp met bewegingssensor

In onze winkel bieden wij ook LED spots aan die aan te sluiten zijn op bewegingssensoren, hierdoor zorgt u er dus voor dat de lamp alleen ingeschakeld is indien er iemand voorbij loopt. Bovendien kunt u de sensor zo instellen dat de lamp uitgaat wanneer er nog voldoende licht van buitenaf komt.

In onze winkel vind je twee verschillende sensoren, een bewegingssensor voor op het plafond en een voor in de muur.

Navigatie

Waar ben je naar op zoek?

Meer informatie

Ook interessant

De waardering van www.letsleds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 7840 reviews.
Klantenservice Letsleds

We helpen graag

Heb je een vraag over dit product? Neem gerust contact op. We helpen je graag verder zodat jij zeker bent van een goede aankoop. 

Of mail ons