Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Geschreven door:

Jens

LED slaapkamerverlichting

28 februari 2017

De slaapkamer is wat licht betreft een bijzondere kamer: als u uw dag begint wilt u graag helder licht, om wakker te worden, ook als de zon niet schijnt. ‘s Avonds wilt u juist tot rust komen, even een boekje lezen of tv kijken voor u gaat slapen, en op dat moment is wat zachter licht prettiger voor het oog.

Dimbaar licht

Om deze reden is LED verlichting in uw slaapkamer perfect: LED verlichting is namelijk verkrijgbaar in een dimbare variant. Zo kunt u uw slaapkamer in ‘s ochtends helder verlichten, en ‘s avonds de lichten dimmen zodat u vast tot rust komt voor u gaat slapen. Dit gedimde licht geeft ook een fijne sfeer. LED verlichting is voor alle soorten licht verkrijgbaar, zo kunt u uw plafondlamp, nachtlampje en inbouwspots allemaal vervangen door LED verlichting, met het bovengenoemde voordeel.

LED strips

Een unieke vorm  van LED verlichting zijn LED strips. Dit zijn smalle stroken licht, die u in uw slaapkamer kunt verwerken om daarmee een unieke sfeer te creëren. Zo kunt u de LED strips bijvoorbeeld achter het hoofdbord van uw bed plakken, zodat deze mooi uitgelicht wordt. Ook kunt u LED strips langs de rand van het plafond plakken. Uw plafond zal het licht reflecteren, wat een fijne sfeer geeft. LED strips zijn dimbaar en in alle kleuren van de regenboog te verkrijgen. Zo creëert u een unieke sfeer in uw slaapkamer!

Voordelen van LED verlichting in de slaapkamer

Het meest genoemde voordeel van LED verlichting in de slaapkamer is dat het energiezuinig is (bent u benieuwd naar de besparing doet u dan onze besparingsscan) en daardoor beter voor uw portemonnee. Dit is natuurlijk erg fijn, zeker als u ‘s nachts graag een lichtje aan heeft, maar er zijn nog meer voordelen. Zo wordt LED verlichting niet warm, en is het dus zeer brandveilig. Daarnaast heeft u met LED verlichting nooit last van knipperende lampen, waardoor u extra rustig kijkt.

Waar wil je meer over weten?

Navigatie

Waar ben je naar op zoek?

Meer informatie

Ook interessant

De waardering van www.letsleds.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 11774 reviews.
Klantenservice Letsleds

Heb je een vraag?

Bel ons gerust op.

Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Of mail ons