Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Geschreven door:

Jens

Ondiepe LED inbouwspots met bijzonder lage inbouwdiepte

6 september 2018

Inbouwspots zijn er in allerlei vormen, maten en designs. Maar toch krijgen wij vaak de vraag van klanten voor een specifieke inbouwdiepte. Men loopt nog vaak tegen het probleem aan dat normale GU10 inbouwspots met een los lampje te diep zijn. In onderstaande blog geven we daarom aandacht aan: Ondiepe LED inbouwspots met bijzonder lage inbouwdiepte.

Veelgestelde vragen over ondiepe inbouwspots

Op zoek naar ondiepe inbouwspots?

LED spot kantelbaar 5Watt rond NIKKEL dimbaar D3-2

Spots met een inbouwdiepte van slechts 25mm. Dimbaar, kantelbaar en leverbaar in zwart, wit en nikkel.

LED inbouwspots kleine inbouwdiepte

LED inbouwspots kleine inbouwdiepte zijn bijzonder praktisch in gebruik. Ze zijn praktisch in elke ruimte in te bouwen. De spots met een kleine inbouwdiepte beginnen al bij 2,5cm diepte. Dat is net zoveel als een rachel voor de gipsplaat! Daarmee zijn deze inbouwspots met kleine inbouwdiepte in veel plafonds toe te passen. Is uw ruimte in het plafond meer dan de minimale 2,5 centimeter, dan is dat geen probleem.

Aan de rechterzijde is een klein scala aan producten te zien met een kleine inbouwdiepte. Van een veelgebruikte ronde metalen inbouwspot tot een spot met een honinggraat. Voor iedere smaak en iedere ruimte is een passende spot te vinden.

Dit soort spots zijn goed toepasbaar en erg praktisch in nieuwbouw woningen. Deze worden vaak casco, dus met een betonnen plafond opgeleverd. Daarbij kan men een rachel plaatsen op het beton en vervolgens de gipsplaat. De totale diepte zal dan ongeveer 3 tot 3,5 centimeter zijn en dat is al voldoende voor deze spots.

Toepasbaar in verschillende ruimtes

Deze spots kunt u toepassen op verschillende ruimtes. Durf daarbij te combineren, dus bijvoorbeeld witte inbouwspots in een witte keuken. Daarbij in de woonkamer of zitgedeelte metalen of zwarte inbouwspots. Of durf te combineren met bijvoorbeeld ronde en vierkante spots in verschillende vertrekken, dit is totaal niet storend en haalt het eentonige uit de ruimtes. De volgende link weergeeft een overzicht van de mogelijkheden: LED inbouwspots kleine inbouwdiepte

Op de afbeelding rechts is ook te zien dat vierkante spots in een ruimte helemaal niet storend hoeven te zijn. In tegendeel, dit kan een ruimte juist chique maken, simpelweg omdat er altijd al veel ronde elementen in een ruimte zijn.

Verlaagd plafond

Men heeft vaak al een bestaand verlaagd plafond en komt er tijdens het vervangen naar LED erachter dit niet zo gemakkelijk is.

De meeste LED inbouwspots zijn GU10 en MR16 spots die al snel een zes tot zeven centimeter inbouwdiepte vereisen. Maar het verlaagd plafond is vaak veel lager dan dat. Dan begint de zoektocht naar LED spots met een lage inbouwdiepte, die vaak nog lastig te vinden zijn.

Dit is een probleem wat wij voor je kunnen oplossen met led inbouwspots met een kleine inbouwdiepte. Deze collectie bestaat uit 18 ondiepe spots als sfeerverlichting en meer dan 60 verschillende spots met een lage inbouwdiepte als hoofdverlichting.

Wij hebben zowel IP65 waterdichte ondiepe inbouwspots, maar ook IP44 spots geschikt voor binnen. Uiteraard zijn alle bovenstaande modellen direct op 230Volt aan te sluiten en dimbaar.

Woonkamer
Gusto LED meubelspot 3Watt rond CHROME dimbaar

Ondiepe inbouwspots voor sfeerverlichting

Sfeerverlichting met een lage inbouwdiepte zijn er in verschillende varianten. De onderstaande afbeelding weergeeft het prachtige effect wat deze ondiepe lampen weergeven die maar 22mm diep zijn. Tevens zijn deze gewoon op 230Volt aan te sluiten en dimbaar. Klik hier voor een totaaloverzicht van onze spots met 22mm inbouwdiepte.

Ondiepe LED inbouwspots met bijzonder lage inbouwdiepte

Onderstaand zal ik een aantal links sturen van inbouwspots die als hoofdverlichting gebruikt kunnen worden. Dus bijvoorbeeld als hoofdverlichting in de keuken, woonkamer, slaapkamer enzovoorts. De onderstaande spots zijn allemaal kantelbaar, vervangen 50Watt halogeen, dimbaar en toch maar 25mm diep! Overigens weergeeft de bovenstaande link nog meer inbouwspots met een inbouwdiepte van 25mm, bijvoorbeeld vierkante spots en een ander model.

Als laatste zijn er een aantal inbouwspots die 29mm diep zijn. Dit zijn uiteenlopende modellen, bijvoorbeeld een rond en vierkant model met een gatmaat van 165mm. Maar ook spots met een gatmaat van 115mm of spots met een gatmaat van 75mm. Klik hier voor het gehele overzicht van deze dimbare inbouwspots.

LED inbouwspots kleine inbouwdiepte voor de badkamer

Natuurlijk zijn deze spots ook verkrijgbaar voor de badkamer. Daar kan men met dezelfde problematiek zitten. Dan is het wel zo gemakkelijk dat de bovenstaande serie ook in IP65 waterdichte varianten te verkrijgen is zodat deze ook toegepast kunnen worden in de badkamer.

Wil je dus een strakke badkamer maken zoals bijvoorbeeld de badkamer hier aan de rechterzijde. Klik dan op de volgende link voor een overzicht daarvan: LED inbouwspots kleine inbouwdiepte voor de badkamer

Natuurlijk zijn er voor deze ruimte ook mini spots verkrijgbaar, deze zijn te bekijken via de volgende link: Mini spots met kleine inbouwdiepte voor de badkamer

Ondiepe inbouwspots zonder trafo of driver

Ondiepe inbouwspots zonder trafo of driver zijn ideaal voor plaatsen waar geen driver of trafo geplaatst kan worden.
Deze spots hoeven simpelweg alleen maar op 220Volt aangesloten te worden. Vervolgens zijn ze te bedienen met een schakelaarmuurdimmerdraadloze dimmer of eventueel met een bewegingsmelder.

Deze spots hebben nog een groot voordeel, ze zijn maar 2,5cm diep. Dus kunnen ook in een koof, nis of simpelweg een betonnen plafond waar erg weinig ruimte is.

Hieronder zijn een aantal varianten te zien, klik hier om naar het gehele overzicht te gaan.

Waar wil je meer over weten?

Navigatie

Waar ben je naar op zoek?

Meer informatie

Ook interessant

De waardering van www.letsleds.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 11623 reviews.
Klantenservice Letsleds

Heb je een vraag?

Bel ons gerust op.

Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Of mail ons