Ma-vr 08:00 tot 17:00
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Geschreven door:

Jens

Wat is een afsnijdingsdimmer?

17 juli 2016
Wat is écht een goede LED stopcontact dimmer

U bent op zoek naar fase afsnijdingsdimmer, maar wat is het? Waarom moet u het gebruiken en waarom is dit de dimmer voor u? Wij vertellen u er graag meer over in dit artikel.

Bekijk al onze fase afsnijdingsdimmers

Wat is een fase afsnijdingsdimmer?

Een fase afsnijdingsdimmer maakt geen gebruik van een ontstoringsspoel, dit gebeurt door de ingebouwde elektronica in de lamp. Door deze ontstoringsspoel kan een lamp juist gaan zoemen of brommen. Door het gebrek aan de spoel zal de lamp niet zoemen, in tegenstelling tot een fase aansnijdingsdimmer.

Fase afsnijding of fase aansnijding?

Kortweg kan gesproken worden over twee soorten dimmers, de fase afsnijdings– en de fase aansnijdingsdimmers. Het verschilt per lamp of het beter is om een aansnijding of afsnijding te gebruiken.

Hieronder wordt de fase afsnijding in een dimmer kort uitgelegd. De dimmer snijdt de fase als het ware af, waardoor er gezorgd wordt voor een constantheid. Bent u op zoek naar goede, kwalitatieve LED dimmers? Kijk dan bij onze LED Dimmer pagina.

 

Waar wil je meer over weten?

Navigatie

Waar ben je naar op zoek?

Meer informatie

Ook interessant

Letsleds Led verlichting home banner

Wat is het verschil tussen een geïntegreerde LED lamp en een losse lichtbron?

De aanbod binnen de LED markt is enorm. Zo zijn er lampen van verschillende vormen en maten, elk met eigen lichtbronnen, technieken en leuke bonussen. De grootste splitsing die je hierbij gaat tegenkomen is de keuze voor geïntegreerde LED verlichting of een losse lamp, zoals een GU10 lamp.

Echter heeft elke vorm zijn eigen vorm en nadelen, dus wij willen je met behulp van deze blog graag uitleggen welke voor- en nadelen deze varianten hebben.

LEES HET BLOG »
De waardering van www.letsleds.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 11377 reviews.
Klantenservice Letsleds

We helpen graag

Heb je een vraag over dit product? Neem gerust contact op. We helpen je graag verder zodat jij zeker bent van een goede aankoop. 

Of mail ons