Winkelwagen

Wat is een afsnijdingsdimmer?

U bent op zoek naar fase afsnijdingsdimmer, maar wat is het? Waarom moet u het gebruiken en waarom is dit de dimmer voor u? Wij vertellen u er graag meer over in dit artikel.

Bekijk al onze fase afsnijdingsdimmers

Wat is een fase afsnijdingsdimmer?

Een fase afsnijdingsdimmer maakt geen gebruik van een ontstoringsspoel, dit gebeurt door de ingebouwde elektronica in de lamp. Door deze ontstoringsspoel kan een lamp juist gaan zoemen of brommen. Door het gebrek aan de spoel zal de lamp niet zoemen, in tegenstelling tot een fase aansnijdingsdimmer.

Fase afsnijding of fase aansnijding?

Kortweg kan gesproken worden over twee soorten dimmers, de fase afsnijdings– en de fase aansnijdingsdimmers. Het verschilt per lamp of het beter is om een aansnijding of afsnijding te gebruiken.

Hieronder wordt de fase afsnijding in een dimmer kort uitgelegd. De dimmer snijdt de fase als het ware af, waardoor er gezorgd wordt voor een constantheid. Bent u op zoek naar goede, kwalitatieve LED dimmers? Kijk dan bij onze LED Dimmer pagina.

 

Navigatie

Waar ben je naar op zoek?

Meer informatie

Ook interessant

De waardering van www.letsleds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 7840 reviews.
Klantenservice Letsleds

We helpen graag

Heb je een vraag over dit product? Neem gerust contact op. We helpen je graag verder zodat jij zeker bent van een goede aankoop. 

Of mail ons