Ma-vr 08:00 tot 17:00
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Geschreven door:

Jens

Zwarte LED muurdimmers

11 december 2019
Dimmer in woonkamer

De kleur zwart is enorm in opkomst anno 2019. Je ziet het in vakbladen, inspiratiebladen, maar ook op TV programma’s. Dit wordt gebruikt door interieurdesigners in allerlei materialen. Dus van een salontafel met een zwart frame, tot een wastafel kraan die zwart is. Om deze zwarte accenten door te trekken naar de gehele ruimte wordt er in deze situatie ook vaak gekozen voor zwarte inbouw of opbouwspots. Schakelmateriaal bleef daarin achter, dus stopcontacten, schakelaars dimmers et cetera waren nog alleen maar verkrijgbaar in een witte of crème kleur. Maar

inmiddels is het schakelmateriaal ook verkrijgbaar ook in de zwarte kleur verkrijgbaar, eveneens als zwarte LED muurdimmers.

Zwarte LED muurdimmers

Het zijn natuurlijk niet alleen zwarte LED muurdimmers. Ook zijn deze te combineren met bijvoorbeeld een zwart stopcontact, zwart USB stopcontact of bijvoorbeeld een TV COAX of UTP internet aansluiting.

Vergeet dan niet de enkel-, dubbel-, drie-, vier- of vijfvoudig afdekraam erbij te bestellen. En natuurlijk de zwarte drukknop voor de dimmer zelf.

Met zwart schakelmateriaal is dit weer een accent in de ruimte die iets extra’s toevoegt aan het geheel.

Inspiratie

Om een inspiratie op te doen voor een moderne ruimte met allerlei zwarte accenten hebben wij hiernaast een voorbeeld weergeven.

Zwarte LED muurdimmers

Waar wil je meer over weten?

Navigatie

Waar ben je naar op zoek?

Meer informatie

Ook interessant

Woonkamer inrichting: dat doe je zo!

De woonkamer. Wellicht de belangrijkste ruimte in ieder huis. Dit is de plek waar je rust, bezoek ontvangt, tv kijkt, tijd met je gezin doorbrengt en zo veel meer. In dit artikel geven wij je stijltips voor een prachtige woonkamer inrichting. Wij nemen je graag mee in de wereld van interieurstyling voor woonkamers.

LEES HET BLOG »
De waardering van www.letsleds.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 11238 reviews.
Klantenservice Letsleds

We helpen graag

Heb je een vraag over dit product? Neem gerust contact op. We helpen je graag verder zodat jij zeker bent van een goede aankoop. 

Of mail ons