Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Geschreven door:

Jens

Zwarte LED muurdimmers

11 december 2019
Dimmer in woonkamer

De kleur zwart is enorm in opkomst anno 2019. Je ziet het in vakbladen, inspiratiebladen, maar ook op TV programma’s. Dit wordt gebruikt door interieurdesigners in allerlei materialen. Dus van een salontafel met een zwart frame, tot een wastafel kraan die zwart is. Om deze zwarte accenten door te trekken naar de gehele ruimte wordt er in deze situatie ook vaak gekozen voor zwarte inbouw of opbouwspots. Schakelmateriaal bleef daarin achter, dus stopcontacten, schakelaars dimmers et cetera waren nog alleen maar verkrijgbaar in een witte of crème kleur. Maar

inmiddels is het schakelmateriaal ook verkrijgbaar ook in de zwarte kleur verkrijgbaar, eveneens als zwarte LED muurdimmers.

Zwarte LED muurdimmers

Het zijn natuurlijk niet alleen zwarte LED muurdimmers. Ook zijn deze te combineren met bijvoorbeeld een zwart stopcontact, zwart USB stopcontact of bijvoorbeeld een TV COAX of UTP internet aansluiting.

Vergeet dan niet de enkel-, dubbel-, drie-, vier- of vijfvoudig afdekraam erbij te bestellen. En natuurlijk de zwarte drukknop voor de dimmer zelf.

Met zwart schakelmateriaal is dit weer een accent in de ruimte die iets extra’s toevoegt aan het geheel.

Inspiratie

Om een inspiratie op te doen voor een moderne ruimte met allerlei zwarte accenten hebben wij hiernaast een voorbeeld weergeven.

Zwarte LED muurdimmers

Waar wil je meer over weten?

Navigatie

Waar ben je naar op zoek?

Meer informatie

Ook interessant

Letsleds Led verlichting home banner

Wat is het verschil tussen een geïntegreerde LED lamp en een losse lichtbron?

De aanbod binnen de LED markt is enorm. Zo zijn er lampen van verschillende vormen en maten, elk met eigen lichtbronnen, technieken en leuke bonussen. De grootste splitsing die je hierbij gaat tegenkomen is de keuze voor geïntegreerde LED verlichting of een losse lamp, zoals een GU10 lamp.

Echter heeft elke vorm zijn eigen vorm en nadelen, dus wij willen je met behulp van deze blog graag uitleggen welke voor- en nadelen deze varianten hebben.

LEES HET BLOG »
De waardering van www.letsleds.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 11683 reviews.
Klantenservice Letsleds

Heb je een vraag?

Bel ons gerust op.

Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Of mail ons