Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Geschreven door:

Jens

Zwarte LED spots: tijdloos en stijlvol

20 maart 2019

Zwarte accenten in uw huis zijn in veruit de meeste gevallen goed te combineren met allerlei interieur stijlen. Voorheen kwam het niet in mensen op om zwarte inbouw of opbouwspot te plaatsen. Maar Zwarte LED spots zijn tijdloos en stijlvol.

Waarom zwarte spots?

De kleur zwart is een neutrale kleur en is daardoor goed te combineren met allerlei interieur-stijlen. Hedendaags wordt er vaak gekozen voor zwarte accenten zoals zwarte deurlijsten, zwarte klinken, zwarte kranen of andere zwarte accenten in huis.

Deze stijl wordt steeds vaker doorgetrokken naar het plafond om daar zwarte spots te plaatsen. Dit kan zowel bij een wit (stucwerk) plafond om daarmee te accentueren, maar ook bijvoorbeeld bij een houten of betonnen plafond! De zwarte kleur maakt het geheel dan fraai af als een finishing touch in het interieur.

Zwarte inbouwspots

Steeds vaker wordt er in keukens, woonkamers, hallen, toiletten en andere ruimtes in huis zwarte inbouwspots geplaatst. letsleds.nl heeft een grote keuze aan zowel zwarte inbouw als opbouwspots.
Klik hier om naar alle zwarte inbouwspots te gaan.
Maar ook hebben wij zwarte inbouwspots die maar 2,5cm diep zijn en kantelbaar, klik hier.

Tevens hebben wij een meerdere mini inbouwspots van maar 2,2cm diep die een shique accent kunnen geven aan een ruimte. Klik hier voor een link naar deze spots. Hieronder ook een voorbeeld van deze spots.

Zwarte LED spots: tijdloos en stijlvol

Zwarte badkamer spots

Ook hebben wij een groot aantal zwarte badkamer spots, zowel in ronde als vierkante varianten. Tevens zijn er een aantal IP65 waterdichte kantelbare badkamer spots.

Zwarte badkamer zijn ideaal om het totaalplaatje af te maken als finishing touch. De spots vullen dan goed de overige zwarte accenten in uw badkamer aan zoals zwarte kranen, toiletrol houder, zwarte grepen op kasten en zwarte handvaten op de deur en douchedeur.

Hieronder vind u een aantal voorbeelden van zwarte badkamer spots

Zwarte LED spots: tijdloos en stijlvol

Zwarte opbouwspots

Natuurlijk hebben wij ook allerlei zwarte opbouwspots. Variërent van accentspots voor onder keukenkastjes of om bepaalde zaken uit te lichten. Tot IP65 waterdichte opbouwspots en puur functionele zwarte opbouwspots die als hoofdverlichting dienen.

Al onze opbouwspots zijn direct op 220Volt aan te sluiten en het overgrote merendeel is dimbaar. Ook hebben wij kantelbare of richtbare opbouwspots.

Klik hier voor een overzicht voor al onze zwarte opbouwspots

Zwarte Philips inbouwspots

Ook hebben wij bij letsleds.nl zwarte inbouwspots met Philips LED lampen. Het voordeel is dat hierin losse GU10 lampjes verwerkt zijn van Philips dus direct te verwisselen zijn voor een andere variant. Maar ook direct te vervangen mocht er ooit een Philips lampje defect raken.

Er zijn verschillende mogelijkheden, zowel kantelbare als niet kantelbare varianten. Tevens heeft u de keuze uit ronde en vierkante zwarte Philips inbouwspots.

Hieronder eveens een indruk van deze zwarte Philips inbouwspots.

Zwarte LED spots: tijdloos en stijlvol

Waar wil je meer over weten?

Navigatie

Waar ben je naar op zoek?

Meer informatie

Ook interessant