Ma-vr 08:00 tot 17:00
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Geschreven door:

Jens

LED verlichting badkamer kiezen

13 mei 2020
LED-verlichting-badkamer-kiezen.jpg

Een badkamer zonder verlichting is natuurlijk niet compleet. Als u hier geen licht hebt, kunt u niets zien als u uit de douche stapt, of als u uzelf wilt verzorgen met bijvoorbeeld een bodycrème. Ook kunt u met LED verlichting in de badkamer de perfecte sfeer creëren om bijvoorbeeld van een rustgevend bad te genieten. Om te zorgen dat de badkamer de juiste verlichting krijgt, bieden we bij letsleds.nl een uitgebreid assortiment LED verlichting voor de badkamer. Natuurlijk is de badkamer LED verlichting die u bij ons vindt tegen vocht- en waterbestendig. Wij bieden de LED lampen in verschillende kleuren en stijlen, zodat er voor iedere badkamer een passend model te vinden is.

LED lamp badkamer

Het wordt steeds gebruikelijker om ook in de badkamer LED lampen te gebruiken. En dat is een logische keuze. U zorgt niet alleen voor de juiste verlichting stijl in de badkamer, ook is een LED lamp voordeliger en milieuvriendelijker. Alleen, waar moet u nu op letten bij het uitzoeken van een LED lamp badkamer? Wij vertellen u het graag. Zo weet u zeker dat u de juiste badkamer verlichting in LED aankoopt. Natuurlijk is de led verlichting voor de badkamer in onze webshop voorzien van de juiste kenmerken om deze veilig in de badkamer te kunnen gebruiken.

Spanning

Voor de badkamer wordt het aangeraden om laagspanning verlichting te gebruiken. Dit zijn lampen van bijvoorbeeld 12V. De standaard lampen van 230V zijn minder geschikt, ook als ze in een volledig waterdicht armatuur geplaatst worden. Loop na het installeren van de badkamer LED verlichting ook goed de lampen en kabels na om deze te controleren op waterdichtheid. U wilt tenslotte niet dat er vocht bij de elektriciteit komt.

IP waarde

Bij het uitzoeken van een LED lamp voor de badkamer is de IP normering eigenlijk het belangrijkst. Dit geeft de beschermingswaarde aan. Kort gezegd geldt hoe hoger de IP normering, hoe beter de lamp tegen vocht kan en (spat)waterdicht is. Voor de badkamer worden LED lampen met een IP65 normering aangeraden. Deze zijn volledig waterdicht. In sommige gevallen kunt u kiezen voor een IP44, deze lampen zijn spatwaterdicht. Als u wilt weten op welke plek in de badkamer u welke LED lamp met welke IP normering kunt plaatsen, verwijzen we u graag naar onze uitleg over de badkamer zone indeling.

LED lamp badkamer: welk soort gebruiken?

U kunt in de badkamer verschillende LED lampen gebruiken. Graag zetten we de mogelijkheden voor u op een rij. Natuurlijk kunt u de led lamp badkamer direct in de webshop van letsleds.nl kopen.

  • inbouwspots led badkamer: Als u kiest voor inbouwspots led badkamer met een IP65 waarde, zorgt u voor spatwaterdichte LED verlichting voor in de badkamer.
  • LED strip badkamer: hiermee kunt u makkelijk accentverlichting in de badkamer aanbrengen, bijvoorbeeld boven de spiegel.
  • LED spot in bestaand lichtpunt: als u al inbouwspots heeft, kunt u de verlichting vervangen door een energiebesparende LED spot.

Badkamer verlichting LED online kopen

U kunt uw nieuwe badkamer verlichting LED direct bij letsleds.nl kopen. Wij bieden scherpe prijzen voor verlichting van de allerhoogste kwaliteit. Als u op werkdagen voor 16.00 uur bestelling plaatst, wordt deze de volgende dag al geleverd. En bij bestellingen boven de €75 betaalt u geen verzendkosten. Heeft u vragen over badkamer led verlichting of één van onze andere producten? Neemt u gerust contact met ons op. Ons team staat u graag te woord om te zorgen dat u de juiste producten ontvangt. Het is voor u vaak geen alledaagse taak om geschikte LED verlichting voor de badkamer uit te zoeken. Voor ons wel.

Waar wil je meer over weten?

Navigatie

Waar ben je naar op zoek?

Meer informatie

Ook interessant

De waardering van www.letsleds.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 11373 reviews.
Klantenservice Letsleds

We helpen graag

Heb je een vraag over dit product? Neem gerust contact op. We helpen je graag verder zodat jij zeker bent van een goede aankoop. 

Of mail ons