Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Geschreven door:

Jens

LED verlichting Uden

17 november 2016
LED verlichting keuken
Gemeente Uden

Als je op zoek bent naar LED verlichting in Uden en de omgeving ga je naar letsleds.nl. Met een groot assortiment scherp geprijsde lampen hebben wij altijd hetgeen waar jij naar op zoek bent. We adviseren je graag! Zodat jij de beste keus kunt maken voor LED verlichting voor jouw huis, kantoor, tuin of andere ruimtes en plekken.

LED verlichting Uden

Webshop met showroom in omgeving Uden
Palenrij 4, 5411LX te Zeeland – 0486 750 438 Showroom geopend van 08:00 – 17:00 uur van maandag tot en met vrijdag

 

letsleds.nl is gevestigd in Zeeland, een klein dorp naast Uden. Door onze locatie dicht bij Uden in Noord-Brabant kunnen wij je op korte termijn voorzien van LED lampen. In Uden wonen ongeveer 35.000 Udenaren, en Udenaren zijn doorgaans erg bourgondisch en houden van gezelligheid. Daarom zijn er veel mensen uit deze regio die houden van goed gekleurd licht. Maar dat licht is het liefst wel zo energie zuinig als mogelijk. Daarom is LED verlichting de beste uitkomst. LED verlichting is energiezuinig. Wil je weten wat je kunt besparen als je overstapt op LED? Reken het uit met onze besparingsscan. Uden ligt trouwens op nog geen half uur rijden van Eindhoven, waar Letsleds ook veel mensen voorziet van LED verlichting en advies.

LED service in Uden

Letsleds is de partner voor LED verlichting voor een ieder in Uden en omgeving. We geven je graag een passend advies voor jouw huis, tuin of kantoor. Wij overleggen hierin samen hoe we jouw wensen realiteit kunnen maken, dit gebeurt onder meer met een lichtplan. We geven je een overzicht van de besparing in energie en de besparing voor jouw portemonnee. Want LED verlichting heeft natuurlijk voordelen aan beide zijden – een lager energieverbruik betekend ook lagere kosten. Neem vooral contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden van LED verlichting voor jouw ruimte door te nemen. In ons assortiment vind je een grote verscheidenheid aan led lampen, zo bieden we onder meer spotjes, dimmers, waterdichte lampen, WiFi-led-domotica en nog veel meer. Zoals TL verlichting, losse onderdelen, LED strips en led verlichting voor in de tuin.

Waar wil je meer over weten?

Navigatie

Waar ben je naar op zoek?

Meer informatie

Ook interessant

De waardering van www.letsleds.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 11490 reviews.
Klantenservice Letsleds

Heb je een vraag?

Bel ons gerust op.

Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Of mail ons