Filteren

Waterdichte spots zijn spots met een IP-waarde van IP65 of hoger. Dit houdt in dat ze in vochtige ruimtes gebruikt mogen worden. Denk hierbij aan de badkamer of buiten in de tuin. Met alle spots hieronder hoef je niet bang te zijn dat zaken als nachtvorst of een hoge luchtvochtigheid de spots kunnen schaden. Gebruik de filters in het linker menu om de gewenste kleur, maat en vorm te kiezen.

Wat is de juiste IP-waarde voor een waterdichte spot?

Elektra en water zijn natuurlijke tegenpolen van elkaar, dus je wilt er alles aan doen om deze voldoende te scheiden. Hierbij kan de IP-waarde van jouw nieuwe spot helpen, want afhankelijk hiervan kun je snel zien in hoeverre een product bestand is tegen water en vocht.

Als het aankomt op een waterdichte spot wil je altijd kiezen voor een spot met minimaal IP65. Zo zorg je ervoor dat de spot bestand is tegen spat- en straalwater, maar dat de lamp ook geen nadelige gevolgen zal ondervinden van overtollig vocht.

Waterdichte spots koop je bij Letsleds.nl

Als het aankomt op het vinden van de perfecte waterdichte spots, ben je bij Letsleds.nl aan het juiste adres! Binnen ons uitgebreide en diverse assortiment kom je altijd de perfecte verlichting tegen voor jouw badkamer, zowel als inbouwspot als opbouwspot.

Natuurlijk is de kans groot dat nieuwe verlichting de nodige vragen oproept, maar gelukkig hoef je je hier geen zorgen over te maken! Wij staan namelijk dagelijks voor je klaar om je te helpen, dus neem vooral contact met ons op! En plaats je op werkdagen een bestelling vóór 16.00? Dan wordt het pakket de volgende dag al geleverd. Ideaal toch?