Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Geschreven door:

Jens

Aandachtspunten voor LED op kantoor

31 mei 2017

Wanneer u een eigen bedrijf heeft dan wilt u uiteraard alles doen wat ten goede komt voor uw zaak. U werkt hard om nieuwe klanten binnen te halen, ook probeert u de beste service te leveren om zo iedereen tevreden te houden. Maar soms is het goed om even een stapje terug te nemen en u af te vragen of er zich in uw bedrijf geen inefficiënties verstopt zitten. Veel bedrijven hebben namelijk veel te winnen door simpele acties te nemen. En een van deze acties die de laatste jaren bij veel bedrijven toegepast is, is om de standaard TL buizen of normale lampen te vervangen voor LED lampen. Wilt u weten wat deze aanpassing voor uw onderneming kan betekenen? Hoe u niet alleen energie kunt besparen maar ook de productiviteit en welzijn van uw werknemers kunt verbeteren? Dan is LED verlichting op uw kantoor wellicht de juiste keuze.

LED verlichting voor energiebesparing

Het is het meest gebruikte argument voor LED verlichting, energiebesparing. Vrijwel iedereen weet dat LED lampen minder energie gebruiken en langer mee gaan dan TL buizen of gloeilampen. Maar weet u ook hoeveel u kunt besparen op uw energierekening? Een onderzoek van de Europese Unie heeft aangetoond dat veel bedrijven en openbare gebouwen wel tot 30% van hun energierekening kunnen besparen door over te schakelen naar LED lampen.

En naast de energiebesparing betekent de langere levensduur ook dat u minder tijd hoeft te besteden aan de vervanging van lampen. Zeker wanneer u een groot pand heeft kan dit al gauw één maandag of zelfs meer kosten. Bent u benieuwd naar wat u kunt besparen? Doe dan onze handige besparingsscan.

Extra voordelen van LED verlichting op kantoor

Naast het feit dat een onderneming geld bespaart door de installatie van LED verlichting zijn er nog een aantal andere ‘verborgen’ voordelen van LED lampen. LED is namelijk beschikbaar in allerlei soorten kleuren licht. Dat betekent dat uw kantoor niet meer de standaard grauw gele kleur hoeft te hebben. Profileert u zich als een milieubewuste onderneming naar uw klanten? Kies dan voor blauw of groen licht in uw wachtruimte. De mogelijkheden van LED verlichting als sfeermaker zijn eindeloos.

Daarnaast heeft onderzoek ook aangetoond dat het continue ‘flikkeren’ van TL buizen een negatief effect heeft op de concentratie (en zelf gezondheid) van werknemers. De trillingen trekken ongemerkt de aandacht van uw werknemers en halen hen uit de focus die zij hebben. LED verlichting trilt niet en draagt dus bij aan de productiviteit van uw werknemers. Kies daarom voor LED TL verlichting.

Heeft u interesse om uw kantoor te voorzien van LED lampen

Als u interesse heeft in LED verlichting op kantoor en u bent overtuigd van de voordelen die LED lampen bieden ten opzichte van standaard verlichting, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen u advies op maat geven, zodat u de beste LED verlichting krijgt voor uw kantoor. Twijfel niet om contact met ons op te nemen via 0486 750438, de live chat of stuur een email naar info@letsleds.nl.

Waar wil je meer over weten?

Navigatie

Waar ben je naar op zoek?

Meer informatie

Ook interessant

Letsleds Led verlichting home banner

Wat is het verschil tussen een geïntegreerde LED lamp en een losse lichtbron?

De aanbod binnen de LED markt is enorm. Zo zijn er lampen van verschillende vormen en maten, elk met eigen lichtbronnen, technieken en leuke bonussen. De grootste splitsing die je hierbij gaat tegenkomen is de keuze voor geïntegreerde LED verlichting of een losse lamp, zoals een GU10 lamp.

Echter heeft elke vorm zijn eigen vorm en nadelen, dus wij willen je met behulp van deze blog graag uitleggen welke voor- en nadelen deze varianten hebben.

LEES HET BLOG »