Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Geschreven door:

Jens

Showroom voor verlichting in omgeving Uden (Maashorst)

12 december 2019
Showroom Letsleds

Bent u op zoek naar een showroom voor verlichting in omgeving Uden (Maashorst), maar weet u niet waar u terecht kunt voor advies of inspiratie? Gewoon simpelweg voor een aantal losse lampjes, of voor een kwalitatief goed LED dimmer? Dan kunt u bij letsleds.nl terecht, waarbij wij sinds 2021 weer terug zijn in Zeeland (N-Br). Neem hier een kijkje in onze showroom en kom gerust eens een keer langs om uw bouw of verbouwplannen door te spreken. Zodat wij u kunnen adviseren en informeren over de mogelijkheden (geheel vrijblijvend) !

Zonder afspraak kunt u altijd langs komen van maandag tot en met vrijdag in onze showroom tussen 08:00 en 17:00.

Showroom voor verlichting in omgeving Uden (Maashorst)
Palenrij 4, 5411LX te Zeeland – 0486 750 438 Showroom geopend van 08:00 – 17:00 uur van maandag tot en met vrijdag

Showroom voor verlichting in omgeving Uden (Maashorst)

Zoals u al heeft kunnen lezen zijn van letsleds.nl momenteel gevestigd in Zeeland bij Uden. Dit is gemakkelijk te bereiken via A50 of binnendoor via het de Bergmaas en de Provinciale weg langs Zeeland. Ons adres is voorzien van zeven parkeerplaatsen aan het pand waar gratis geparkeerd mag worden. Totale reistijd met de auto maar 10 – 15 minuutjes.

LED service in omgeving Uden

Letsleds is de partner voor LED verlichting voor een iedereen in Uden en omgeving. We geven je graag een passend advies voor jouw huis, tuin, kantoor of bedrijfspand. Wij overleggen hierin samen hoe we jouw wensen realiteit kunnen maken, dit gebeurt onder meer met een lichtplan, schets of foto van de ruimte. Naast het meedenken van de verlichting voor de ruimte kunnen wij ook de besparing eenvoudig weergeven. Wat natuurlijk goed is voor het milieu maar ook voor jouw portemonnee.

In ons assortiment vind je een grote verscheidenheid aan led spots, zowel inbouwspots, opbouwspots en inbouwspots voor de badkamer. Ook ondiepe spots en mini inbouwspots en mini opbouwspots behoren tot de mogelijkheden. LED verlichting draadloos bedienen of via een afstandsbediening is ook geen probleem, maar ik of mijn collega vertelt u graag meer in onze eigen showroom.

Projecten in omgeving Uden

In de Gemeente Uden hebben we al verschillende projecten gedaan waarbij we panden voorzien hebben van LED verlichting op maat. Zowel industriële panden, als restaurants, één snackbar, bedrijfshallen en showrooms zijn volledig voorzien van LED verlichting. Zie de pagina ‘referenties’ voor een indruk hiervan.

Waar wil je meer over weten?

Navigatie

Waar ben je naar op zoek?

Meer informatie

Ook interessant

De waardering van www.letsleds.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 11598 reviews.
Klantenservice Letsleds

Heb je een vraag?

Bel ons gerust op.

Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Of mail ons