Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Geschreven door:

Jens

Met deze prikspots haal je alles uit jouw tuin!

10 maart 2023
Op zoek naar de perfecte verlichting voor jouw tuin? Dan kunnen wij je helpen, want met behulp van ons uitgebreide aanbod in onder andere prikspots kun je binnen mum van tijd genieten van perfecte verlichting! Ook benieuwd hoe dit werkt? Lees dan snel verder!
LED-Verlichting-tuin - 1

Met het aankomende voorjaar, wil je natuurlijk optimaal kunnen genieten van jouw tuin. Hier kan speciale tuinverlichting je bij helpen, want met de juiste hoeveelheid licht kun je ook ‘s avonds aan de slag in de tuin. Tevens creëer je niet alleen genoeg zicht, maar oogt de tuin meteen een stuk sfeervoller, waardoor jouw mooi ingerichte tuin nog beter voor de dag komt.

Hier zijn natuurlijk verschillende middelen voor, zoals lampjes in de grond of aan de schutting. Een van de populairste opties zijn natuurlijk de welbekende prikspots, en in de volgende blog laten we je graag een aantal opties zien binnen deze groep!

Wat is zijn prikspots eigenlijk?

Eigenlijk is het vrij simpel. Een prikspot is een handige lamp die vrij te plaatsen is, en voornamelijk gebruikt wordt in de tuin. Met behulp van de pin kun je jouw spot gemakkelijk in de grond prikken, waarna jouw tuin voorzien is van een fijne hoeveelheid licht. Daarnaast zijn de meeste prikspots voorzien van een kop die ook nog eens 360 graden draaibaar is, waardoor het licht ook nog eens gemakkelijk te richten is. Ideaal toch?

LED tuinspot 5Watt 220Volt met stekker
LED tuinspot 5Watt 220Volt met stekker

Dimbare lampen binnen jouw prikspots voor een sfeervol geheel

Een set prikspots is natuurlijk erg fijn, maar wat als er net teveel licht is? Dan kun je natuurlijk kiezen voor dimbare lichtbronnen, welke vaak voorzien zijn van een GU10 fitting. Deze lampen zijn in verschillende vormen en maten beschikbaar, waardoor je altijd kunt genieten van de perfecte hoeveelheid licht. Daarnaast kun je ook kiezen voor een lichtbron met dim to warm, zodat het licht ook nog eens warmer wordt wanneer je hem dimt.

Solar LED tuinspot 5Watt warm wit
wifi led tuinspot smart

Nog meer uit jouw prikspots halen? Maak ze slim met de juiste lampen!

LED prikspots zijn natuurlijk erg mooi, maar wist je dat ze niet beperkt blijven tot standaard, warm wit licht? Met behulp van zogeheten slimme lampen kun je er namelijk voor zorgen dat je jouw prikspots niet alleen makkelijk kunt besturen, maar ook kunt genieten van een divers kleurenpalet met meer dan 16 miljoen (!) opties. 

Daarnaast kun je genieten van diverse voordelen die uniek zijn voor slimme verlichting, zoals dimmen op afstand, automatische activatie op basis van tijd of jouw locatie en besturing in verschillende groepen. Zo kun je optimaal genieten van jouw nieuwe tuinverlichting, zonder dat je constant in de weer bent met losse schakelaars, kabels en dimmers.

Maak jouw tuin compleet met de juiste combinatie van LED verlichting

Naast zaken als prikspots, is het ook belangrijk om voor een gevarieerde lichtbeleving te zorgen in de voor- en achtertuin. Dit betekent natuurlijk dat je niet beperkt blijft tot prik- of tuinspots, maar dat je ook aan de slag gaat met zaken als grondspots en wandverlichting.

Advies nodig voor de juiste prikspots in jouw tuin? Vraag het aan Letsleds.nl!

Het installeren van LED prikspots is natuurlijk appeltje eitje, maar het kan nooit kwaad om het maximale uit jouw buitenverlichting te halen. Hier kan Letsleds je bij helpen, want met meer dan 15 jaar aan ervaring op het gebied van LED verlichting staan we voor je klaar! Neem dus vooral contact met ons op, zodat je binnen mum van tijd kunt genieten van een prachtige voor- en achtertuin met de best mogelijke LED lampen!

Waar wil je meer over weten?

Navigatie

Waar ben je naar op zoek?

Meer informatie

Ook interessant

De waardering van www.letsleds.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 11504 reviews.
Klantenservice Letsleds

Heb je een vraag?

Bel ons gerust op.

Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Of mail ons