Ma-vr 08:00 tot 17:00
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Geschreven door:

Jens

Haal de lente in huis met onze lente kanjers!

28 maart 2023
Wil je jouw tuinverlichting een update geven, maar weet je niet waar je moet beginnen? Geen nood, want met onze lente kanjers weet je precies welke perfect voor jouw tuin gaan werken!
Lente kanjers: Banner voor de blog

Lente kanjers: De juiste LED verlichting is ontzettend belangrijk voor jouw tuin!

Aankomende lente willen we er allemaal weer goed bijzitten, ook als het aankomt op de tuin. Met het betere weer ga je hier waarschijnlijk veel meer tijd doorbrengen, dus het is wel zo prettig als de tuin er op en top bij ligt. 

Hier speelt LED verlichting ook een grote rol bij, want hierdoor kun je ook ‘s avonds optimaal genieten van jouw groene oase. Daarnaast kun je snel sfeer creëren met verlichting, iets wat altijd mooi is meegenomen!

Lente kanjers: Schutting met grondspots
Lente kanjers: Schuur met wandlampen
Lente kanjers: Metalen schutting met grondspots
Lente kanjers: Schutting met wandlampen
Lente kanjers: Product foto voor grondspots

Grondspots: Waar onze lente kanjers groot in kunnen zijn

Deze compacte spotjes gaan al een tijdje mee, en met goede reden: Ze zijn namelijk gemakkelijk in jouw tuinpad of oprit te verwerken én ze zijn ontzettend sterk. Hierdoor beschik je over kleine lichtbundels die een fijne hoeveelheid licht uitstralen, zonder dat ze in de weg zitten.

Grondspots kom je in verschillende vormen en maten tegen. Hierdoor kun je al snel aan de slag met onze mini modellen, welke al beschikbaar zijn met een buitenmaat vanaf 52mm! Daarnaast zijn er ook grotere modellen met een losse GU10 LED bron, waardoor je snel kunt schakelen tussen verschillende lichtsterktes, ideaal toch?

Tuinspots: Een van de meest diverse collecties

Tuin- en prikspots zijn echte klassiekers. Dit type verlichting gaat al enorm lang mee en heeft door de jaren heen ontzettend veel variaties gehad, waardoor iedereen wel eens te maken heeft gehad met deze lente kanjers. En met de diverse LED variaties van Letsleds is er nóg meer mogelijk!

Deze spots zijn natuurlijk beschikbaar in verschillende vormen en maten, elk compleet geleverd met lichtbron (zowel geïntegreerd als los). Hierdoor beschik je niet alleen over een fijne en richtbare lichtbeleving, maar kun je ook gebruik maken van zaken als slimme verlichting. Zo creëer je gemakkelijk een unieke en kleurrijke lichtbeleving in jouw tuin!

Lente kanjers: Product foto voor tuinspots
Lente kanjers: Product foto voor wandverlichting

Wand- en schuttinglampen: Lente kanjers voor aan de muur

Mocht je op zoek zijn naar mooie lampen voor jouw schutting of tuinmuur, dan je bij de wand- en schutting verlichting van Letsleds aan het juiste adres! Deze uitgebreide collectie bevat ontzettend veel variatie wat betreft wandlampen, waardoor je altijd kunt genieten van een prachtige lamp die bij de rest van de tuin past.

Neem bijvoorbeeld een van onze populairste collecties op het moment: De Qube wandlampen! Deze lampen zijn compact van formaat, ontzettend stevig én zijn beschikbaar in meerdere varianten. Daarnaast kun je met behulp van de kleppen de up- and downlights geheel naar wens instellen. Wat wil je nog meer?

Prikkabels: Echte sfeermakers voor jouw tuin

En als het aankomt op sfeerverlichting, dan bieden lente kanjers de perfecte oplossing! Prikkabels zijn namelijk makkelijk in te zetten, beschikken over een toegankelijke fitting waar veel E27 lampen op werken én zijn perfect voor buitengebruik. De sets bestaan uit een mooie variatie aan lengtes, waardoor je met slechts één set tot wel 100m kunt bedekken. Een echte sfeermaker!

Lente kanjers: Product foto voor prikkabels

Geniet ook aankomende lente weer van de lente kanjers van letsleds.nl

En zoals je hebt kunnen zien in deze blog, zijn er ontzettend veel opties als het aankomt op jouw nieuwe buitenverlichting. Onze lente kanjers bieden namelijk niet alleen een prachtige lichtbeleving, maar zijn ook van alle gemakken voorzien om het maximale uit jouw tuinverlichting te halen.

Dus mocht je op zoek zijn naar prachtige LED verlichting voor jouw tuin, aarzel dan niet en bestel het snel bij letsleds.nl!

Waar wil je meer over weten?

Navigatie

Waar ben je naar op zoek?

Meer informatie

Ook interessant

De waardering van www.letsleds.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 11377 reviews.
Klantenservice Letsleds

We helpen graag

Heb je een vraag over dit product? Neem gerust contact op. We helpen je graag verder zodat jij zeker bent van een goede aankoop. 

Of mail ons