Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Geschreven door:

Jens

LED verlichting in de woonkamer

21 februari 2017
Woonkamer LED verlichting

Natuurlijk wilt u een gezellige, sfeervolle woonkamer en verlichting speelt hierbij een belangrijke rol. Gelukkig is LED licht al lang niet zo koud als het vroeger was, de LED technologie is inmiddels zo ver ontwikkeld dat er LED lampen zijn met een kleurtemperatuur van 2200 Kelvin. Dat is nog warmer licht dan er ooit van een gloeilamp kwam!

Dimmen LED lampen

Tegenwoordig is het ook mogelijk om LED licht te dimmen. Hierdoor kunt u het licht in uw kamer aanpassen aan de situatie. Als u aan het werk bent zet u uw LED lampen volledig aan. Behoeft de situatie iets meer sfeer, dan schroeft u de lichtsterkte terug tot de helft. De dimbare LED lampen zijn tegenwoordig zo ver door ontwikkeld, dat de kleur van het licht niet verandert als het licht gedimd wordt.

Als u echt iets speciaals wilt is gekleurd licht ook een optie. Inmiddels is LED verlichting in alle kleuren van de regenboog beschikbaar. Leuk, als u iets speciaal wil uitlichten, of om een bepaalde sfeer in uw huis te creëren.

Diversiteit in LED verlichting

LED verlichting is overal in uw huis te verwerken. Wij bieden twee soorten LED verlichting. LED spots kunt u aan de ene kant inbouwen in uw plafond, als algehele kamerverlichting. Handig is om hiervoor dimbare spots te kiezen, zodat u de sfeer in uw gehele woonkamer kunt aanpassen. De LED spots kunnen ook gebruikt worden om iets gericht te belichten, zoals bijvoorbeeld een schilderij of kunstwerk aan de muur, of om een bepaalde hoek in de kamer meer uit te lichten. Daarnaast hebben wij ook gewone LED lampen, die u in uw plafondlamp, sta-lamp of tafellamp kunt pluggen. Hier vindt u de fittingen die wij aanbieden. Hiermee kunt u bijvoorbeeld de zithoek in een bepaalde sfeer verlichten, of bijvoorbeeld de plek waar u ’s avonds zit te lezen extra verlichten.

Waar wil je meer over weten?

Navigatie

Waar ben je naar op zoek?

Meer informatie

Ook interessant

LED-Verlichting-tuin - 1

Met deze prikspots haal je alles uit jouw tuin!

Op zoek naar de perfecte verlichting voor jouw tuin? Dan kunnen wij je helpen, want met behulp van ons uitgebreide aanbod in onder andere prikspots kun je binnen mum van tijd genieten van perfecte verlichting! Ook benieuwd hoe dit werkt? Lees dan snel verder!

LEES HET BLOG »
De waardering van www.letsleds.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 11598 reviews.
Klantenservice Letsleds

Heb je een vraag?

Bel ons gerust op.

Ma-vr 08:00 tot 20:30
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Of mail ons