Winkelwagen

Ma-vr 08:00 tot 17:00
Zaterdag 10:00 tot 15:00

Geschreven door:

Jens

LED verlichting in de woonkamer

21 februari 2017
Woonkamer LED verlichting

Natuurlijk wilt u een gezellige, sfeervolle woonkamer en verlichting speelt hierbij een belangrijke rol. Gelukkig is LED licht al lang niet zo koud als het vroeger was, de LED technologie is inmiddels zo ver ontwikkeld dat er LED lampen zijn met een kleurtemperatuur van 2200 Kelvin. Dat is nog warmer licht dan er ooit van een gloeilamp kwam!

Dimmen LED lampen

Tegenwoordig is het ook mogelijk om LED licht te dimmen. Hierdoor kunt u het licht in uw kamer aanpassen aan de situatie. Als u aan het werk bent zet u uw LED lampen volledig aan. Behoeft de situatie iets meer sfeer, dan schroeft u de lichtsterkte terug tot de helft. De dimbare LED lampen zijn tegenwoordig zo ver door ontwikkeld, dat de kleur van het licht niet verandert als het licht gedimd wordt.

Als u echt iets speciaals wilt is gekleurd licht ook een optie. Inmiddels is LED verlichting in alle kleuren van de regenboog beschikbaar. Leuk, als u iets speciaal wil uitlichten, of om een bepaalde sfeer in uw huis te creëren.

Diversiteit in LED verlichting

LED verlichting is overal in uw huis te verwerken. Wij bieden twee soorten LED verlichting. LED spots kunt u aan de ene kant inbouwen in uw plafond, als algehele kamerverlichting. Handig is om hiervoor dimbare spots te kiezen, zodat u de sfeer in uw gehele woonkamer kunt aanpassen. De LED spots kunnen ook gebruikt worden om iets gericht te belichten, zoals bijvoorbeeld een schilderij of kunstwerk aan de muur, of om een bepaalde hoek in de kamer meer uit te lichten. Daarnaast hebben wij ook gewone LED lampen, die u in uw plafondlamp, sta-lamp of tafellamp kunt pluggen. Hier vindt u de fittingen die wij aanbieden. Hiermee kunt u bijvoorbeeld de zithoek in een bepaalde sfeer verlichten, of bijvoorbeeld de plek waar u ’s avonds zit te lezen extra verlichten.

Navigatie

Waar ben je naar op zoek?

Meer informatie

Ook interessant

De waardering van www.letsleds.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 10900 reviews.
Klantenservice Letsleds

We helpen graag

Heb je een vraag over dit product? Neem gerust contact op. We helpen je graag verder zodat jij zeker bent van een goede aankoop. 

Of mail ons