Winkelwagen

Retourneren

Retourneren

Alle informatie omtrent het retourproces bij Letsleds.

Retouraanvraag indienen

Vul onderstaand formulier in om een retouraanvraag in te dienen. Je ontvangt direct een mail met verdere instructies.
  Soms komt het wel eens voor dat je (een gedeelte van) een bestelling wilt retourneren. We vertellen je hier graag meer over. U heeft bij Letsleds het recht om de bestelling tot 28 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te annuleren. U heeft dan wel de verplichting bij deze annulering het artikel binnen 14 dagen na aanmelding van de annulering retour te zenden. In totaal dus 42 dagen om het product te retourneren.

  U krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour zenden van de artikelen naar Letsleds zijn voor eigen rekening. Hierbij verwijzen wij u graag naar onze algemene voorwaarden. Daar leest u alle voorwaarden waar wij naar handelen.

  Voorwaarden retourneren

  • Het product, inclusief alle geleverde toebehoren/verpakking, dient in originele staat te zijn
  • Beschadigingen en defecten door eigen toedoen, krassen, aangestripte kabels, etc. zullen worden geweigerd
  • Retourformulier dient bijgevoegd te zijn in het pakket, dit zodat wij het pakket kunnen herkennen
  • Maatwerk en projectmatige bestellingen kunnen niet retour. De garantieregeling blijft uiteraard wel geldig.

  Retourproces

  Vul uw naam, e-mail en ordernummer onderaan op deze pagina in, en ontvang automatisch een e-mail met de benodigde retourformulier instructies. Door Letsleds vroegtijdig te laten weten wat het probleem is, kunnen wij dit vaak direct verhelpen met informatie of met andere artikelen van Letsleds.

  Met betrekking tot het terugbetalen geldt dat dit zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 na retour ontvangst van de artikelen, indien er aan de retourvoorwaarden voldaan wordt tijdens ontvangst controle bij Letsleds.

  Verkeerd artikel ontvangen?

  Wij verzoeken u hiervoor per email contact met ons op te nemen. Uiteraard zullen wij ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk het juiste artikel alsnog ontvangt zonder extra kosten.

  Verkeerd artikel besteld?

  Mits compleet, ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking kunt u dit artikel aan ons retourneren. Vul hiervoor altijd uw naam, e-mail en ordernummer in het formulier onderaan de pagina, en ontvang automatisch een e-mail met de benodigde retourformulier instructies.

  Garantiebepaling

  Ieder artikel in het assortiment heeft een garantieperiode van 24 maanden. Indien u een defect product heeft en aanspraak wilt doen de garantie, dient u contact op te nemen met Letsleds. Bij voorkeur per mail info@letsleds.nl onder vermelding van uw bestelnummer. Verschaf hierbij zoveel mogelijk informatie over wat u ervaart met het product.

  De waardering van www.letsleds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 7876 reviews.
  Klantenservice Letsleds

  We helpen graag

  Heb je een vraag over dit product? Neem gerust contact op. We helpen je graag verder zodat jij zeker bent van een goede aankoop. 

  Of mail ons